We are here for love and joy ♡

V E L K O M M E N
F I N E S T E   M E N N E S K E


Læn dig blot ind i feltet med ALT, hvad der er dig  -  og find inspiration til at skabe en lys og kærlig fremtid for dig selv og andre.


Multiverset er samling og fællesskab i lyset af Ny Tids Bevidsthed - udsprunget af mit dybfølte kald på at lede menneskeheden over broen til det nye paradigme - og stille mig til rådighed for de forandringer, tidsånden kalder på.

Som en del af min voksende cirkel er du med til at manifestere visionen og kultivere generindringen af vores oprindelige tilstand, skabende kræfter, spirituelle intelligens, ubegrænsede potentialer og det dyrebare ved livet.


Derfor elsker jeg, at du er her!

 


 

Hej, jeg hedder Camille!

Jeg er founder her i Multiverset - Ny Tids Mennesker & Bevidsthed.

Verden er i massiv forandring og jeg er her for at vække dit inderste og motivere dig til at stå stærkt i overgangen til en helt ny og spændende tid i menneskehedens historie.

Med invitationer til erkendelse af lyset og kraften i dig selv, ønsker jeg at inspirere dig til at slippe kamp og sætte gamle overbevisninger fri, så du kan træde ud i verden som et utæmmet udtryk for, hvem du i virkeligheden er og hvorfor du er her.

Jeg skriver ærlige og kærlige breve til dit hjerte, producerer powerfulde webinarer og mailflows, skaber levende workshops og oplevelser - med fokus på at løfte og støtte dig i at finde og følge din egen vej og sandhed.
 

Modtag Camille's Hjertebreve

 

 

Jeg opererer fra Ny Tids Bevidsthed, når jeg fremkalder dit personlige lederskab og faciliterer din transformation, healing og spirituelle udvikling.

Mit eget personlige bidrag og livsformål handler om frihed, fred, fællesskab, oneness, humanity, social ansvarlighed, empowerment, innovation, fremtidssans, formidling, kreativitet, skaberkraft, impact leadership, community management og samskabelse.

Jeg giver dig adgang til alt det, jeg selv indsamler af erfaring, metoder, fornemmelser, indvielser, nøgler, energi-åbninger, portaler og inspirationskilder på min vej i livet.

Mød mig som speaker, host, inspirator, motivator, katalysator, skribent, pioner, alkymist, eventyrer, co-creator, futurist, kreatør, storyteller, divine empath og intuitiv formidler i hjertet - mest egne tanker og bevægelser, som vækker genklang i mine medmennesker. 
  

 

Gratis Talks & Replays

 

 

If we want to create a legacy, a lasting change, we must feed our flame with all our heart.

 

 ←  /  Swipe my frequency  /  →

Min intention er __

at inspirere dig til, at tage på
dyb rejse i din sande natur - og lade
opdagelserne forme udtrykket for,
hvem du i virkeligheden er.

Mit verdenssyn __

bygger på helhed, accept og respekt
- og jeg tror på ubetinget kærlighed
og næstekærlighed som
drivkraften mellem mennesker.

Magi betyder arbejdet __

med den evigt nærværende
kraft og manifestation af energi.
Åbenbaring af Universets højeste
princip på det jordiske plan.


 

Camille's Hjertebreve

er nærvær, refleksioner og kærlig inspiration fra et skriverum, jeg ikke deler andre steder end i din indbakke. Glæd dig til strømninger fra Multiverset's højtvibrerende felt af Ny Tids Mennesker og spirituelt pioner-arbejde.

Det koster 0 kr at træde ind.

 

Modtag HJERTEBREVENE